Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy klávesníc a myší
- Krasne podsvietenie, mnoho funkcii
- Maly Shift
Reakcia značky Marvo
Ďakujeme za odporúčanie a hodnotenie nášho produktu. Prajeme pekný deň, Marvo CZ&SK #bornforgaming
- Syn je spokojný
- Cena vs znacka
- Velkost klavesnice, sk prevedenie
- Klavesnica je lahka/lacna
- Tlacidla sa nestlacaju moc dobre
- Trocha tazsie na klavesnici pise, vela preklepov
- Tlacidla maju vysoky zdvih
- Mys je prilis lahka, treba sa sustredit na vybratie oblasti pre klik
- príjemná na dotyk, vhodná na hry
- zatiaľ som nenašiel
Reakcia značky Marvo
Ďakujeme za odporúčanie a hodnotenie nášho produktu. Prajeme čo najviac zábavy, víťazstiev a pekný deň, Marvo CZ&SK #bornforgaming
Kvalitný výrobok
Reakcia značky Marvo
Sluchadla sú takže a málo basov
Reakcia značky Marvo
V mojom pripade bola myska uplne na rit, zasekavala sa a klavesnica tiez nereagovala ako by mala. Neodporucam
- Funguje s TV LG
kvalita a cena
Reakcia značky Marvo
- Veľmi kliká myš , oproti klávesnici je ako detská hračka
- vzhľad a podsvietenie v troch farbách, zdvih kláves, doplnkové klávesy, nieje hlučná.
OK. Plní svoj účel.
Reakcia značky Marvo
Super rychle dodanie tovaru.
- Veľmi tichá klávesnica
- Rýchle prepínanie medzi zariadeniami
- Kompaktné riešenie
- Myška je na môj vkus veľmi hlučná a s klaitou klávesnice nemá nič spoločné
- Klávesnica pri zapnutí funkčných kláves a numerickej klávesnice nemá home a end tlačidlá (iba cez dodatočnú func klávesu)
Pokiaľ chcete kompaktné zariadenie a často meníte zariadenia, poslúži výborne. Ak ale píšete softvér alebo využívate často klávesové skratky, budú vám chýbať samostatné funkčné klávesy.
- presne to, čo som hladal
- Krasne svieti , ma svoje funkcie ok
- Solídna kvalita
- Okamžité pripojenie bez problémov
- Ideálne pre homeoffice
- nízkoprofilové klávesy
- signalizácia zapnutia num lock a caps lock
- multimediálne klávesy
- hlučnosť kláves
- slabá citlivosť pri stlačení niektorých kláves
- zlá odozva myši na niektorých povrchoch
Napriek nízkoprofilovým klávesom nie je klávesnica tak tichá ako by mala byť. Hlučnosť je takmer taká istá ako pri obyčajnej klávesnici. Niektoré klávesy treba stlačiť silnejšie, inak nereagujú. Myš na niektorých povrchoch nereaguje alebo len veľmi zle.
Ok
- Bezdrátové
- Ľahká manipulácia
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »