Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy klávesníc a myší
- kvalitné prevedenie, precízny chod klávesnice
Už druhý rovnaký set.
Na prvom sete prestalo korektne fungovať koliesko na myši po cca 10-11 mesiacoch.
Odliatok myši je vždy s nejakým výčlenkom, prvý krát bol dlhší vypínač na myši on off, takže to jmene škriabalo stôl, a druhý krát málinko trčí kryt od batérie.
Je preto nutne nalepiť tenšiu pásku aby nedochádzalo k oškretiu stola, alebo neželaným zvukom. snímanie pohybu myši je výborné na viacerých materiáloch, takisto odozva klávesnica je na dobrej úrovni. Klávesnica je menšia a nemá extra klávesy ako majú microsoft a podobné značky. set je vhodný skôr pre ženy pre veľkosť myši a klávesnice.
- ok
Reakcia značky Marvo
Ďakujeme za odporúčanie a hodnotenie nášho produktu. Prajeme pekný deň, Marvo CZ&SK #bornforgaming
- Tovar je presne ako na fotke a v popise
- Spokojnosť
Za tú cenu to je spičkový produkt, mám odskúšané uz dlhšie a viacero setov. Dlha výdrž baterky, Pekný dizajn, Myš je plochá, lepšie padne do ruky.
- neidikuje Capslock !!!
neidikuje Capslock !!!
- Nemá žiadni popis(návod) kvôli doplnkovým klávesom
- Perfektná cena
- Dobrá kvalita
- pekný dizajn
- bezdrôtové, to čo som potreboval
Odporúčam.
- Podsvietenie
pomer cena/kvalita
- tichá klávesnica
- pohodlné písanie
- dobrý dosah vysielačky pre klávesnicu (nie myš)
- myš je trochu vyberavejšia čo sa povrchu stola týka. Na hladkom čistobielom hladkom povrchu je trochu podpriemerná. Je možné, že ak máte biely lesklý stôl, nepôjde vôbec.
- klávesnici by sa zišli klávesy pre ovládanie hlasitosti
- bezdrôtová komunikácia s myšou má muchy
Spomedzi membránových klávesníc je to jednoznačne jedna z lepších. Ak máte radi nízky zdvih kláves, tichý chod a plné ISO rozloženie, nemáte žiaden problém. Píše sa na nej pohodlne a nikoho v noci nezobudí drkotaním a blikajúcimi LEDkami ako na hernej klávesnici.
Myš ako taká je OK. Štandardná kancelárska myš strednej veľkosti.
Kde to ale padá je bezdrôtová komunikácia. Je to asi myšou a nie usb prijímačom, lebo pri klávesnici problém nie je, ale podľa toho ako natočíte prijímač/myš, máte signál buď 50cm, alebo 5 metrov. napr.: ak mám prijímač zastrčený vertikálne (usb portom dole) a myš je na stole 30cm nad/pod prijímačom, strácam signál. Ak sú v jednej rovine, signál je aj 5 metrov. Propagácia signálu okolo antény v myši je nízky široký valec.
- Je to presne to čo som čakal, nízky stisk klávesnice. Kvalitne spracovaná. Bez výhrad.
Syn je nadmieru spokojný
- Oplatí sa dokúpiť spolu z PC
- Kvalitné spracovanie, kde myš sedí výborne do ruky a klávesy majú výborný zdvih, odpor a hlučnosť.
- všetko OK
Super ticha klavesnica, idealna do domacnosti.
Osobne mi vyhovuje tenké prevedenie tlačítiek, takže spokojnosť. Myš aj klávesnica sú ok na kancelársku prácu.
Kvalitný produkt, spĺňa čo som požadoval.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »