Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy klávesníc a myší
dobre
- Nejaká by sa určite našla.
Dobrá, oplatí sa.
Klasicka lacna klavesnica s vysokymi gombikmi. Ako keby som pisala na pisacom stroji :-) Ale komu toto nevadi, inac je ok.
praktický produkt
- Spokojnosť
Po pár dňoch spokojnosť s touto klávesnicou a myšou
Štandard vo svojej cenovej kategórii, wifi pripojenie, klávesnica + myš v jednom balíku.
- Velmi ticha myška
- Spolahliva klavesnica
++++++
- 0
+++++++
- 0
...mám problém s nefunkčou klávesou.....inak super malý a kvalitný...
- Lacne
- Funguje, skoro bez problenov
- Niekedy vypadáva signál na krátku dobu
- Odozva trošku vyššia
- Pri teste v hre som si všimol že občas blbne
Na kancelarsku prácu stačí. Je ale ťažké hodnotiť niečo čo je skoro zadarmo a ešte bezdrôtové. Kto očakáva zázraky od myši a klávesnice choďte de cenovky tak minimálne päťkrát vyššej.
- Kvalita plastov
- Spracovanie myši je na zlej úrovni
Všetko funguje, avšak nespĺňa kvalitatívne kritérium.
- Pekna
- Sikovna
- Ticha
Na doma plnohodnotna klavesnica ktora je prijemna a ticha. Mys funguje fajn. Nemam vyhrady. Ak po chvilke necinnosti mys nefunguje ako niekto pisal, staci len stlacit tlacitko na nej a hned nabehne. Za mna super cena/vykon pre tych co chcu pekny funkcny produkt a nevyhadzat za neho vela penazi
Ok
Dobrá kvalita. Mám rovnakú klávesnicu a myš v kancelárii, tak som si vybrala tento tovar z tohto dôvodu.
- Funguje fajn
- dobrá cena
- Myška sa počase vypne, takže treba stlačiť gombík, aby sa prebudila. Mne to troška vadí
- Myška ani klávesnica nemá gombík na vypnutie. Pri upratovaní by sa to hodilo :-)
Veľmi pekné
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »