Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy klávesníc a myší
- 1 ks AA batérie
- Klávesnice nereagujú pri podržaní. Pri CTRL, shift, alebo delete je to veľká nevýhoda. Pri stlačení klávesy sa udeje iba jedna akcia ale pri podržaní klávesy sa akcia neopakuje.
- Myš je hlučná a nepohodlne sa s ňou robí
funguje :-)
Pripojenie cez bluetooth funguje výborne, žiaden problém s pripojením, dlhá výdrž baterie
- Mala
- Ma iba 3 tlacitka
Za tu cenu v poriadku
- nemá kábel
- Klavesnica ticha, dobre sa na nej pise, nerusi pri teams hovore a sucasnom pisani
- Mys presna, mohla by byt trochu vacsia (vec zvyku)
- jednoducha vymena baterii
- moznost odlozit dongel ako do mysi tak do klavesnice
- zatial som nenasiel.
Dobry pomer cena/vykon
Príjemná klávesnica aj myš. dobrý dosah cca 5m pri dobrej odozve. Dá sa použiť aj na hry - skúšal som hrať asi 2 hod. bez najmenších problémov. Po vypnutí PC sa automaticky vypne, ale pozor- niektoré USB porty sú stále napájané, tak sa vypnutie setu nekoná.
- Veľmi príjemná klávesnica aj myš.
Klávesnica spĺňa všetko čo som od nej očakávala, dobre reaguje aj vo vzdialenosti 6 metrov od počítača. Dobrá kvalita za cenu.
- Vyborná voľba
- Ok
Za túto cenu výborná klávesnica aj myš. má dobrý dosah /skúšal som cca 8 metrov/ set sa automaticky vypína po vypnutí PC. Odporúčam.
Zatiaľ je to OK, ale na seriózne hodnotenie je to príliš skoro, lebo myš je používaná iba týždeň.
Rád by som ohodnotil produkt ale nakoľko my tovar prišiel
bez USB prijímača neviem posúdiť. Obchodu Alza sa radšej budem vyhýbať z dôvodu, že tovar sa tam kúpou a následným vrátením točí dookola a vrátený tovar sa pravdepodobne len prebalí bez kontroly a pošle sa ďalej do obehu. Kupujem si tovar k potrebe a nie aby som mal jeho kúpou starosti s vracaním.
Všetko ok
Klávesnica v pohode, myš nič moc.
- popisy kláves aj na macOS pre ktorý bola klávesnica kupovaná
- vstavaná batéria s nabíjaním cez USB-C
- čistý dizajn
- pripojenie cez bluetooth (aj usb vysielač/príjmač)
- možnosť pripojenia až 4 rôznych zariadení (prepínanie medzi nimi na klávesnici)
- všetkých 5 tláčitok myši na macOS využiteľných až po doinštalovaní doplnkovej aplikácie
- nizka cena
- klavesnica + mys spolu
- do kazdeho zariadenia ide po jednej baterii
- uplne postacujuci entry-level pre deti
- mys ani klavesnica nemaju on/off button - samovolne prejdu do sleep rezimu po nejakom case
Pre deti na to aby to za mesiac obliali kakaom je to v uuuplne pohode.
- cena výkon super
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »