Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy klávesníc a myší
spokojnosť
- Rýchle pripojenie,ergonómia tvaru,cena.
- pre mňa nepotrebné tlačidlá po obvode.
OK
- ano
- nie
ok
- Pekná, dizajn neurazí, pohodlná.
- Nič.
Pomer cena a kvalita na správnom mieste.
- sikovna mala klavesnica, vysoka vydrz baterie
- chyba podsvietenie
- Kompaktné rozmery
- Konštrukčné spracovanie
- Ergonomická myška
- Vyššia hmotnosť klávesnice
Set klávesnice a myšky DW 5100 je zaujímavý, vyrába sa v čiernej a bielej farbe. Za cenu 40 eur výrobca ponúka tichú klávesnicu, ktorá je pohodlná na každodenné písanie. Spoločný USB prijímač poteší používateľov, ktorí nechcú, aby im klávesnica a myš zaberala dva USB porty. Na klávesnici sa nám veľmi dobre píše, škoda však vyššej hmotnosti. Myš ponúka zaujímavý dizajn a veľmi dobrú ergonómiu, a nejde tak o akýsi doplnok „do počtu“.
- tichá, v tomto porazí aj výrazne drahšie klávesnice (25-40€)
- ideálne usporiadanie
- pomerne ľahká
- neunavuje
- zaujímavý dizajn, niečo medzi klasickou a chicklet klávesnicou, ktorý sa vydaril - nie ani tak vizuálne ako použiteľne
- chýbajú poriadne stále-svietiace led na caps/num
celkovo sa používa veľmi príjemne a nespomaľuje
- Dobre funguje
Som spokojny
- jednoduche a spolahlivije
jednoduche a spolahlivije
- Jednoduchá inštalácia
- Možnosť inštalácie softvéru pre nastavenie tlačidiel
- Tichá prevádzka
- Bezdrôtová technológia
- Ukazovateľ nabitia batérie
- Myš má celkom veľké klzné plochy
- Chýbajú mi bočné tlačidlá na myši
Jednoduchý bezdrôtový set, ktorý vyniká svojou dokonalosťou a niekoľkými zaujímavými funkciami ako sú ukazovateľ nabitia batérie a možnosťou nastavenia niektorých tlačidiel pomocou softvéru.
- Všetko ok
Dizajn ok, klávesy by mohli byť makkšie, za tú cenu super.
- Spoľahlivé: klávesnica aj myš fungujú OK.
- Dobrá cena.
Spoľahlivé: klávesnica aj myš fungujú OK.
Dobrá cena.
v pohode len nieje moc pre hracov skor pre takych webovych surferov
- Po relatívne krátkom čase sa ošúchajú písmená na klávesoch. Očakával by som trvanlivejšie označenie kláves.
dobrá klávesnica aj myš, veľmi veľká výdrž baterie, rok a pol klávesnica min rok myš. Negatíva - malá výdrž označenia písmen.
- hmmm
- ani po polroku si nedokazem zvyknut na umiestnenie ciselnych klaves hore.. toto je asi moja 30 klavesnica a prva s ktorou mam takyto problem.
- myska po dlhsom pouzivani prestane pracovat. lave tlacitko lieta ako besne, raz nefunguje, inokedy berie klik ako 2-3 klik
brak
- bohata klavesnica na funkcie,myška prekvapivo živá - rýchla
- neviem
som spokojný,predosle taketo produkty nic moc.tento ma potesil
- Zatiaľ ju mám krátko, ale je to štandardná klávesnica Microsoft, ak ste na tohto výrobcu zvyknutý. Oproti starému setu Wireless Media Desktop 1000 takmer žiadna zmena.
- Lesklé plasty.
- Myš nie je pre malé ruky.
Dobrá klavesnica.
- po necinnosti sa myska samo vypne
- myska nema tlacitko na vypnutie , polska kvalita
za tu cenu skvely produkt ,
- Nizsky profil, ticha klavesnica, super uchopitelna myska, vsetko bezdratove na jedno mini usb
- Len cesky layout, ale kedze po potrebujem anglicky ktory tam tiez je nie je to nevyhoda
Pekny, funkcny set
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »